Att inreda ett vardagsrum

Jag har ingen som helst aning om hur ni tänker och tycker om ett vardagsrum, och vad det ska innehålla, men jag vet i alla fall att jag har min bestämda idé och tanke på vad som behövs och vad som är nödvändigt. Till saken hör ju också att vardagsrum ser väldigt annorlunda ut, både till storlek och form, och det betyder att allt kanske inte passar på samma sätt. Visserligen är det fullt möjligt att möblera på sätt som gör att det mesta får plats, men det ska inte behöva kännas ihoptryckt och möblerna ska dessutom vara funktionella, såväl som snygga. Det är en inredningsproblematik som vi alla brottas med, och alla hittar vi våra unika lösningar på problemet. Jag hävdar att det handlar om att prioritera på rätt sätt och välja några få utvalda punkter som du sedan inreder efter. Så gjorde jag och dessa tre delar blev centrala i min vardagsrumsinredning.

Howardsoffa

Soffor är bra för mycket. Ett perfekt ställe att kura ihop sig med sin käresta, samtidigt som det är en utmärkt möbel för att breda ut sig med olika liggande positioner. Det är också perfekt för de där stunderna när man vill känna sig nära med en grupp, utan att för den delen tumma på komforten. Det är en social plats i vardagsrummet, en viktig sådan, och därför bör vi alla ha någon form av soffa i våra vardagsrum. Jag valde en howardsoffa.

Fåtöljer

En sak som jag verkligen älskar med inredning och vardagsrum är fåtöljer. Fåtöljer är verkligen personliga oaser i vardagsrummet där man kan få vara helt för sig själv, sitta precis hur man vill och forma bekvämligheten efter vad man själv tycker passar. I ett stort vardagsrum, som vi har, tycker jag därför att det är viktigt att ha flera fåtöljer, så att fler kan få sin egen lilla stund, och samtidigt vara tillsammans. Fåtöljer är vackra skapelser och ska hyllas, speciellt eftersom att de verkligen representerar den lekfulla designen i en bekväm möbel, som man exempelvis kan hitta på trademax.se.

furniture-768766_640

Soffbordet

Att vi behöver avlastningsytor i vardagsrummet är givet. Det är en plats där vi gör mängder av olika saker, och det kan pendla snabbt mellan aktiviteterna. Därför är det bra att ha en central plats där man kan samla sådant man sysslar med just nu, sådant man precis gjort eller sådant som man planerar att göra. Att designen sitter här, tillsammans med funktionen, är av yttersta vikt enligt mig.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *