Förvaringslösning inför hösten

Kommer ni ihåg att vi funderade på att skaffa en fin kista i våras? Det gjorde vi också och den är verkligen väldigt fin, och fungerar ju också att ha saker i. Men så värst mycket utrymme är det ändå inte i en kista så nu håller vi på att bestämma oss för hur vi ska lösa det problemet. Vi har verkligen lyckats samla på oss mer kläder och olika prylar än som vi har plats för, och det ändå utan att vi är speciellt köpgalna av oss. Det är snarare så att vi sällan slänger någonting som fortfarande är helt och fungerar. Inget slöseri här inte!

Lätt att lösa
Men det är inte speciellt svårt att lösa, egentligen, utan ganska så självklart. Eftersom det i huvudsak rör sig om kläder och liknande så är svaret att skaffa en bra och praktisk garderob för förvaring! Det kostar förvisso en del, men alternativet är att ha det stökigt hemma och så går det ju inte att ha det! För även om garderoben i och för sig kommer att ta upp en del plats så kommer det att bli betydligt enklare att hålla ordning på saker och ting, och det är ju det som gör att man kan ha snyggt och prydligt hemma. Så snyggt det nu går när man har två stora hundar då!

Bra pris, men kostade ändå en del
Vi kollade runt hos Chilli.se för att se vad som det fanns att välja mellan, och det var en hel del, med stor variation på priserna. Först tänkte vi välja någonting lite billigare, men i slutändan gjorde vi som så att vi köpte en stor och rejäl och lite mer kostsam garderob. Så att den skulle räcka ett tag och inte bli överfull direkt. Alla garderober hos Chilli har i och för sig bra priser, men en stor garderob kostar ändå rätt så mycket. Vi valde SMART garderob med 6 stycken dörrar – rejält värre – och även med rabatt kostade den 7,500 kronor. Värt det, men kändes ändå i plånboken. Gratis frakt förvisso, vilket var en trevlig bonus, och 15 dagars öppet köp. Men det kommer vi inte att utnyttja. Perfekt garderob helt enkelt!

Det här inlägget postades i Hemmet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *