Heminredning i vårens tecken

Nu är det dags för vårstädning! Eller, rättare sagt, vårominredning, om nu det är ett riktigt ord. I vilket fall som helst så tycker jag och min man att det blivit dags att se över våra möbler, vilket vi i och för sig tänkt ett antal månader nu, då vi för en gångs skull har gott om kontanter. Vi ville dock vänta tills snön försvunnit och vi kunde räkna med fint väder när vi skaffade våra nya inredningsdetaljer. Bekvämare så, helt enkelt. Samtidigt så har vi också drabbats av lite beslutsångest. Vad är det egentligen som vi vill ha? Det kan man fråga sig, men egentligen så är det inte något så värst stort problem. Vi har en enkel smak – vi nöjer oss med det bästa!

Pallar, kistor, och kanske en spegel eller två

Skattkista.

Vår kista kommer nog inte att innehåla så många guldmynt.

Nej skämt åsido. Vi har definitivt ingen dyr smak även om vi givetvis föredrar kvalitetsgrejor. Men i grund och botten tycker vi det är onödigt att betala tusentals kronor extra för något exklusivt märke, som faktiskt inte i praktiken är vare sig bättre eller finare än någonting som är lite billigare. Vi har därför kollat lite närmare på heminredning från Trademax, eftersom de har bra priser och dessutom också bra & snygga grejor. Vi ha bekanta som handlat från dem, och de är helnöjda, så det är ju bra.

Vad vi letar efter är sådana där saker som kanske inte är livsnödvändiga men ändå trevliga att ha. De där sakerna som lyfter hemmet helt enkelt. Vi funderar på några fina Martina-pallar, som verkligen ser fina ut (och som går att sitta på också, gissar vi!), och dessutom någon fin kista att ha i vardagsrummet. Både för förvaring och som prydnad. Slutligen så behöver vi nog någon eller några speglar också, för att lysa upp lite. Speglar skapar ju också rymd och gör att bostaden känns större, och det kan vi definitivt behöva! Heminredning är spännande!

Mer än då

Men det är definitivt inte allt, utan vi kollar på en hel massa olika saker som vi kan tänkas vilja ha i vårt hem. Det gäller bara att inte bli helt galna och köpa för mycket, vilket ju inte hindrar att vi kan titta på en massa olika roliga saker, även om vi inte köper dem.

Det här inlägget postades i Hemmet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *