Välkommen till min blogg

Jag hälsar alla stort VÄLKOMNA till min blogg, annemonenshuskys.se. Jag vill redan nu varna alla känsliga läsare att jag är norska, på exil i Sverige sedan två år tillbaka. Jag kommer inte att beröra skidåkning eller andra känsliga saker, men vill gärna förvarna om att min svenska kanske inte är helt perfekt ännu. Den här bloggen är ett sätt för mig att öva ännu mer på språket, så dra er inte för att rätta mig om jag uttrycker mig knasigt på något vis.

Tjabo skuttar! :-)

Tjabo skuttar! 🙂

Om du har det minsta lilla intresse av hundar så kommer du att få mycket att läsa på min blogg. Som ni säkert redan har förstått så är jag besatt av mina två Siberian Huskeys, Tjabo och Tjim. De är två helt underbara hundar som har har fått äran att ha i min närhet sedan de föddes för tre år sedan. Jag kommer att berätta om vårt vardagsliv – allt från goset i soffan till sprint-loppen med resten av spannet. Ni kommer att få veta allt om rasen – vilka fördelar och nackdelar som finns, rekommenderade uppfödare, tips och tricks för finare päls och gladare hund. Eftersom jag tycker det är en underbar hundras som passar till de flesta, så skulle det vara roligt om fler fick upp ögonen för Siberian Huskeys.

Jag kommer också att skriva lite om hur det är att vara invandrare från Norge i Sverige. Vilka likheter och olikheter det är mellan oss, vilka utmaningar jag har stött på och hur det är att bo i lilla Torsby. Naturligtvis kräver hundarna en hel del av min vardag, men däremellan gillar jag pyssel på vår gård och att pilla med blommor. Du kommer också att få läsa en hel del om mina två jobb, på hunddagis och som turistguide i Värmland.

Det här inlägget postades i Allmänt, Hemmet, Hundarna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *